Taxi Eindhoven

24Cab zakelijk

24Cab is de meest betrouwbare partner op het gebied van zakelijk taxivervoer. Zo kunt u uw medewerkers, gasten of zakenrelaties een comfortabele taxirit aanbieden, passend bij uw wensen.
Onze zakelijke taxiritten bieden u als organisatie verschillende voordelen. Zo kunt u op rekening rijden en kunt u zelfs aangeven of onze chauffeur zakelijk of casual gekleed dienen te gaan.

Passend zakelijk taxivervoer:
Afhankelijk van uw wensen hebben wij voor zakelijke klanten een paar mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van onze normale taxi’s maar bieden wij u ook een luxe VIP wagen aan om uw zakelijke taxiritten te verzorgen. Onze VIP-vloot bestaat o.a. uit een luxe elektrische Mercedes S-klasse (EQS) en volstaat als een executive auto. Door de elektrische aandrijving is deze wagen fluister stil.
Deze auto heeft geen reclame en desgewenst ook geen taxibord op het dak.

Voorbeeldrit zakelijk taxivervoer:
Voor de zakelijke taxiritten geldt vaak dat deze vanaf een luchthaven zijn naar bijvoorbeeld een hotel of bedrijf of vice versa.

Zakelijke taxi Eindhoven reserveren:
24Cab biedt u persoonlijke service en zal u bedienen zoals u dat wenst. Wij hebben een brede ervaring op het gebied van zakelijke taxiritten en weten precies hoe wij uw medewerkers, gasten of zakenrelaties moeten behandelen.

Heeft u meer vragen over ons zakelijk taxivervoer of wilt u klant worden?

Bel ons tijdens kantooruren op 040 - 24 24 24 24