Taxi Eindhoven

24Cab zakelijk

24Cab is de meest betrouwbare partner op het gebied van zakelijk taxivervoer. Zo kunt u uw medewerkers, gasten of zakenrelaties een comfortabele taxirit aanbieden, passend bij uw wensen.
Onze zakelijke taxiritten bieden u als organisatie verschillende voordelen. Zo kunt u op rekening rijden en kunt u zelfs aangeven of onze chauffeur zakelijk of casual gekleed dienen te gaan.

Passend zakelijk taxivervoer:
Afhankelijk van uw wensen hebben wij voor zakelijke klanten een paar mogelijkheden. Zo kunt u gebruik maken van onze normale taxi’s maar bieden wij u ook een luxe VIP wagen aan om uw zakelijke taxiritten te verzorgen. Onze VIP-vloot bestaat o.a. uit een luxe Mercedes en volstaat als een executive auto. Deze auto heeft geen reclame en desgewenst ook geen taxibord op het dak.

Voorbeeldrit zakelijk taxivervoer:
Voor de zakelijke taxiritten geldt vaak dat deze vanaf een luchthaven zijn naar bijvoorbeeld een hotel of bedrijf of vice versa.

Zakelijke taxi Eindhoven reserveren:
24Cab biedt u persoonlijke service en zal u bedienen zoals u dat wenst. Wij hebben een brede ervaring op het gebied van zakelijke taxiritten en weten precies hoe wij uw medewerkers, gasten of zakenrelaties moeten behandelen.

Heeft u meer vragen over ons zakelijk taxivervoer of wilt u klant worden?

Bel ons tijdens kantooruren op 040 - 24 24 24 24